Over Deez
Als kind van hoteliers heb ik mijn hele leven al een passie voor gezelligheid, eten, drinken en genieten. Na hotelschool én koksopleiding heb ik gewerkt in hotellerie, restaurants en onderwijs. Als manager gaat het uitvoerend werk uiteindelijk aan je voorbij, maar wat altijd is gebleven is mijn passie voor food. Ik kook en bak graag, experimenteer met smaken en zoek naar bijzondere combinaties.
Sinds een paar jaar ben ik gluten- en lactose intolerant en kwam ik erachter dat het in de winkels helemaal niet zo makkelijk is om lekkere producten te krijgen. Het assortiment is beperkt en daarnaast ook best aan de prijs. En als ik het dan thuis had gegeten, was het eigenlijk qua smaak niet eens zo bijzonder. Op feestjes hoorde ik vaak dat er helaas geen gebakje voor mij was geregeld, vergeten of stiekem wel erg duur.
Dat is toch jammer en moet anders kunnen dacht ik!
Ook glutenvrij en lactosevrij eten moet smaakvol kunnen zijn, makkelijker te krijgen en voor een (h)eerlijke prijs!
Dus ben ik zelf gaan experimenteren met glutenvrije- en lactosevrije bereidingen. Het zoeken naar de juiste verhoudingen en ingrediënten was een ware zoektocht, maar ik moet zeggen, het is heel goed gelukt!
Ik maak de lekkerste taarten, gebakjes, brood, soepen en desserts en alles vrij van gluten en lactose.
Weet je wat het mooiste is? Het smaakt gewoon als 'normaal' !